Заняття з елементами тренінгу " Ми за здоровий спосіб життя"

Здоров’я – це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним. На жаль, досить часто діти (через необізнаність), дорослі (через легковажність) бездумно розтринькують цей дарунок, забуваючи, що втратити здоров’я легко, а повернути його дуже важко, а інколи - неможливо.

21.03.24 для учнів 7-9 класів Ліцею міста Рубіжного було проведено заняття з елементами тренінгу «Ми за здоровий спосіб життя». Під час заняття діти разом зі шкільним психологом проаналізували основні принципи здорового способу життя, шкідливі звички, які можуть зашкодити нашому здоров'ю, і провели вікторину "Правда чи брехня".

Ми сподіваємось, що учні усвідомили: сьогодні вести здоровий спосіб життя - це не лише данина моді, це запорука успіху та ознака свідомого вибору людини, що несе в собі безліч переваг. Слідувати цим простим правилам зовсім нескладно, і вони варті того. Треба лише прийняти рішення відмовитися від шкідливих звичок, від вживання неякісних продуктів, дотримуватися режиму дня, займатися спортом, бути активним.

Здоровий спосіб життя сьогодні – це вимога часу. Бути здоровим – це актуально, модно і престижно.

/Files/images/19989/0-071-23-42.jpg

/Files/images/19989/0-071-23-43.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4