Профорієнтаційна конференція у Ліцеї міста Рубіжного

У першій декаді лютого 2024 року у Ліцеї міста Рубіжного Луганської області було проведено профорієнтаційні конференції для батьків та учнів 9 класів нашої громади, які у 2023-2024 навчальному році завершують здобуття базової середньої освіти та постають перед вибором подальшого навчання. У роботі конференції взяли участь адміністрація ліцею, вчителі профільних дисциплін, класні керівники та представники освітніх закладів міста.

Директор ліцею познайомила присутніх з організацією освітнього процесу, формами навчання в Ліцеї, досягненнями ліцеїстів, отриманням документів про освіту, перспективами роботи закладу після деокупації рідного міста, відповіла на питання батьків та учнів.

Заступник директора розглянула питання, які стосувалися здобуття повної загальної освіти у ліцеї, переваги та особливості профільного навчання у 10-11 класах.

Ліцей міста Рубіжного Луганської області запрошує випускників 9-х класів у 2024-2025 навчальному році продовжити здобувати освіту у 10-х класах за такими напрямами навчання: математичний, біолого-хімічний, історико-правовий, української та іноземної філології. Проводить додатковий набір учнів до 8-9, 11 класів.

Місце знаходження дитини у будь-якому регіоні України або на тимчасово окупованій території чи у будь-якій країні світу не є перешкодою для навчання в нашому закладі. Наразі освітній процес у Ліцеї здійснюється онлайн (дистанційно) на єдиній електронній платформі.

/Files/images/19990/0-072-23-12.png

Кiлькiсть переглядiв: 7