Свято дитинства і щедрості

До нас прийшов чудовий гарний зимовий місяць - грудень, а разом з ним завітав у гості Святий Миколай. У цей день він обходить кожну домівку і дивиться, а чи гарно поводиться та чи інша дитина. Якщо вона працьовита і слухняна, то нагороджує її подарунками; а якщо ледача і неслухняна – дарує різку.

Отже, на цьому тижні були довгождані зустрічі з мріями та подарунками в учнів Рубіжанського ліцею. На уроках літератури вони складали поетичний ланцюжок "Святий Миколай", брали участь у інформаційних хвилинках "На святого Миколая в небі зіронька палає." Слухали чудові композиції на уроках музичного мистецтва "Святий Миколай дарує нам пісні". На годинах спілкування з класними керівниками грали в цікаву літературну гру «Що я знаю про святого Миколая."А вдома, у саморобній творчій майстерні, створювали "Листівки святому Миколаю". І скільки б їм не було років, вони завжди мріють та вірять у казку…

Бажаємо учням і вчителям Рубіжанського ліцею гарних подарунків, теплих слів, радості, здоров’я та щастя. Нехай Святий Миколай завжди чує ваші молитви та допомагає в усьому.

/Files/images/19993/0-077-23-17.jpg /Files/images/19993/0-077-23-18.jpg

/Files/images/19993/0-077-23-19.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 9