Єднання - це запорука успіху

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме активна громадська позиція волонтерів, небайдужість та невтомна їх праця додає віри у те, що ми переможемо!

Учні Рубіжанського ліцею від щирого серця вітають усіх з Міжнародним днем волонтера! Висловлюють слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю.

На виховних годинах: «Час обрав палкі серця»; «Волонтерство: погляд у сьогодення», «Вірні присязі»; інформаційних хвилинках: «Волонтери – люди доброї волі»,«Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів», «Подай руку допомоги» - відбулися бесіди-діалоги з учнями, створені презентації про наших земляків-волонтерів. Діти зрозуміли, що волонтер - це, передусім, добра, милосердна людина, яка володіє неабиякими комунікативними навичками і приваблює до себе інших. Це людина, яка розуміє проблеми оточення, співчуває і має бажання безкорисливо допомогти вирішити проблеми інших.

Нині, завдяки підтримці волонтерів, воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Ми певні, що кожен мешканець Луганщини вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

Шановні волонтери, нехай ваша доброта та небайдужість повернуться до вас сторицею. Педагогічний колектив та учні Рубіжанського ліцею бажають вам оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ вистоїть і переможе!

/Files/images/19993/0-078-23-15.jpg /Files/images/19993/0-078-23-16.jpg

/Files/images/19993/0-078-23-17.jpg /Files/images/19993/0-078-23-18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 6